Uncategorized

Velkommen til!

September 19, 2017

Velkommen til!

Jeg er en 16 årig dreng, som lige nu har sin gang på Himmerlands ungdomsskole. Jeg valgte at tage på efterskole, fordi jeg ville prøve nye udfordringer, møde nye mennesker og have et fedt år!

En af mine store interesser er fodbold. Jeg er fan af de 3 hold: AGF, Liverpool og Real Madrid. Jeg er ugentlig på lægterne til AGF kampene, mens det er min største drøm at være til kamp på Anfield eller Estadio Bernabeu.

En anden af mine interesser er film: Store værker som The Godfather, The Revenant og Pulp Fiction har gjort stort indtryk. Min yndlings instruktør er Quentin Tarantino, for måden han fortæller en historie på, samt den kompromisløse tro på hans måde at gøre tingene på.

Jeg er også meget interesseret i samfundet. Hvad mener jeg med det? At jeg har en interesse i inden- og udenlandspolitik. At samfundet hele tiden ændrer sig og at iagttage den forandring er mega spændende!

Min blog vil handle om mine interesser og tanker om samfundet. Den vil inkludere film- og serieanmeldelser, sport, politiske tanker og andre ting der optager mig.

Velkommen til!

– Niels August Christiansen

No Comments

Leave a Reply